Fågel ⁄ ReceptStrutsfilémedpuréavmandelpotatisochtillbehör. Strutsfilémed mos avmandelpotatis. Nu blev det alltså marinerad strutsfilémed kastanjechampinjoner i vitlök, friterad baconröra och ett mos på mandelpotatis
Eftersom duck a l'orange är en myyycket traditionell rätt och vi råka ha en hög med apelsiner hemma måste tillbehören helt klart innehålla apelsin, och den här gången blev det en härligt fräsch apelsinsallad
Krydda med curry och smaka avmed salt och peppar. Currymarinerad kycklingfilé som blir ugnsbakad tillsammans med paprikastrimmel och currysås tillagad från kycklingskyn såväl som lite ris
Koka tills de är färdiga och häll av vattnet. Det här är en av dem. Servera det grillade fläsklägget medpurén, spetskål, såsen från buljongen ochtillbehören
Som tillbehör stekte jag tjocka skivor av blomkål i smör och gjorde ett lite annorlunda vitlökssmör. Till den här middagen tog jag de tunna revbenen och kryddade med bara örtsalt och vitpeppar
Det är ju en billig liten knöl som är så vansinnigt enkel att variera medtillbehöroch röror. Att mista nån man håller kär, en släkting eller bekant känns i hjärtat och man lider både av sorg ochmedkänsla
När jag ändå var igång och mixade ihop en rosaskimrande och läskande glass av jordgubbar och banan, passade jag på att testa en ny idé med mango och kokosgrädde, vilket visade sig bli en krämig och lagom söt solgul historia
Rör om då och då. Chutneyn smakar bäst om den får stå och mogna ett par veckor. Skär eller klipp aprikoserna i små bitar samt blötlägg dem i vatten över natten
Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa ochmed en god fyllning av jordgubbar och pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Sådär krispigt knaprigt, lite likt friterat ochmed god sälta och smak av bacon. Här serverade jag chilikotletter med sky till baconpotatisen och en god sallad
Sylt av bären blir gott tillsammans med jordgubbar. Bären ger en god sylt och saft (med rätt recept) med fin färg, trots sin lite fadda sura smak som färska
Grovhacka nötterna och blanda med riven mandelmassa och bittermandelolja. Enkla att göra, inga konstigheter alls och kombinationen av ingredienserna blir så bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.