) Ja riktigt god ochlakritsoch choklad är verkligen en god kombination. Igår hade vi gäster och jag provade detta nya recept som jag hittat på dem och som det lät blev det succé
Jag har ju låtit kreativiteten flöda och sedan har jag också knarkat semmelinspiration på nätet. Det är ju semmeltider så det bara dånar om det, även om själva fettisdagen är om några veckor
Här måste man medge att den är i det lösaste laget och äts bäst med sked. Men det funkar det med. Rör ner käckes så de smälter i grädden, sen ner med chokladen och häll upp i en bakplåtsklädd form 20x20 cm
Rör ut lakritsgranulatenoch de nymortlade/nymalda fänkålsfröna direkt i asken med crème fraiche. Blanda även ner crème fraicheblandningen i skålen med citron och sill
Vispa grädden inte för tjock och blanda med yoghurten ochlakritspulvret. Lakritspannacotta har jag fått till vilket var så där gott om man jämför med vanlig pannacotta
Om citronparfaiten har hunnit frysa till på ytan kan du fylla på medlakritsparfaiten, annars låter du den frysa till något mer innan du fyller på nästa lager
Bryn havregrynen med cocosoljan så de blir lätt bruna. valnötter, havregryn, lakritspulver, anis, vaniljpulver, torkade plommon, torkade fikon, citronskal och citronjos och salt
Jag tycker det absolut godast med salt lakritspulver men funkar lika bra med vilket som helst. Låt svalna och servera med grädde blandat med lite vaniljsocker och limeskal
Enkel och rustik panna medsalvia. Här svängde jag ihop en riktigt snabb panna med italienska smaker. Att äta salviaoch fläsk är ju en riktig klassiker, men jag tycker det är gott till kyckling också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.