Jag måste erkänna att jag var väldigt tveksam innan jag testade ”one pan pasta” Men denna rätt har tagit ”internetvärlden” med storm, så jag var tvungen att testa själv
Fräs kyckling och lök ifettet. Skär kycklingeni ganska små bitar. Haka lök och vitlök. Häll i vatten, buljongtärning, passerade tomater, oregano, lagerblad
Alltiett gratäng medkikärtor, champinjoner och färskost. Jag använde färskost med smak av sweet chili (det var den smak vi hade hemma) men du kan välja någon annan smak om du vill
Häll i grädden samt halva mängden mjölk tillsammansmed löksorterna och låt alltsammans koka upp. Lägg över resterande potatis över kasslern och avsluta med den rivna osten
Det bästa med den är att allt är inpaketerati samma paket och funkar både i ugnen och på grillen. I vårt hem har det interiktigt gått hem med det här medfoliepaket
Smidigtmedalltiett. Krydda med salt, curry, gurkmeja, ingefära, vitlök och ev garam masala. Låt puttra någon minut och häll sedan allt över fisken och riset
Bryn grytbitarnaordentligti smör och krydda med Lawry´s seasoning salt och peppar. Servera med. Tillsättchampinjoner, scharlottenlök samt vitlök, låt fräsa en stund
Så smidigtmedalltiett-gratängeribland. Krydda med kryddor du känner för, jag körde på santa marias kvarnar, fish and seafood (hör och häpna, den kryddan är god till mycket), men också deras kvarn till steak and chicken, litevitpeppar också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.