Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g skinka 150 g purjolök 2 rödlökar 1 tärning köttbuljong 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche franska örter 1 dl Arla® mjölk ½ tsk salt 1 krm svartpeppar
När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizzaigårtillmiddag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizza med pesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
Små potatiskakor med lite hackad lök, bräckt rökt skinkaoch stekta tomater. Jag har fastnat för de norrländska sorterna som de kallar typ samiskt rökt skinkaoch lavrökt skinka
Skär tomaterna i fyra delar och blanda ner när löken fått färg, stek ett par minutertill. Skölj av kycklinglevernoch låt rinna av ordentligti durkslag, torka av med hushållspapper
Ta ut pajformen och fyll den med löken, skinkanochäggstanningen. Dela skinkanimindrebitar. Bryn den hackade lökenoch pressade vitlökentills den blir mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.