Klipp över persilja och servera med kokt potatis eller ris. 800 g lövbiff. 1smör att steka i. 12 msk kinesisk soja. 11 dl vispgrädde. 13 dl crème fraiche. 1flingsalt. 1persilja att garnera med. 1kokt potatis eller risSkärlövbiffenicentimeterbredastrimlor. 1Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet tills det får färg. 1Blanda ner vattnet och låt sjuda under lock på svag värme i 1 ½–2 timmar. 1Tillsätt oxfond, soja, grädde och crème fraiche. 1Rör ihop och låt alltsammans sjuda i några minuter och smaka av medflingsalt
Lägg det strimlade köttet i en bunke med soja, kalvfond och vitlök. Dessutom kommer här ett enkelt men ändå rätt festligt recept på en lövbiffgratäng som absolut kan passa på en nyårsmeny
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.