Gröp ur en stor tomat, proppa den full med brieost och rödlök. Med så snabb middag hann familjen tom med en promenad innan det var dags för läxläsning och sängen
Efter en snabb inventering av innehållet i kylen kom jag fram till beslutet att göra kycklingmed feta och soltorkade tomater som jag lagt ut recept på tidigare här på bloggen
På med ev LITE salt, peppar ochkycklingkrydda. Superenkel och god kycklingrätt. Knorr kycklingkrydda. Hacka purjon och fräs tillsammans med baconet, lägg åt sidan
I efterhand kände jag att det hade varit gott med någon sås till, kanske en tsatsiki eller liknande så det är ett tips om du vill göra den här rätten, jag toppade med lite tomateroch färsk basilika
Kycklingen åts med Blomkål o broccoligratäng. FetaostKyckling i spenat&ostsås. Dela varje kycklingfilé på längden, o skär små snitt i fileen, i te igenom
Låt sedan puttra på svag värme medans du förbereder kycklingen. Ställ sedan en stekpanna på högsta värme och bryn kycklingen runtom så den får en fin färg
Häll över grädde, sambal ochtomatpuré, krydda med timjan, oregano och basilika. När du brynt den sista kycklingen, lägger du tillbaka all kycklingoch svamp i pannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.