Enkelt att göra och väldigt gott! Hoppade över sherryn, känns onödigt att köpa en flaska som bara kommer bli stående sen... men det blev ju gott ändå!4 portioner
Ur den gör jag ofta den här fläskfilén. Droppa olivolja över, salta och peppra. En av minahusgudinnor på kokbokshyllan är Donna Hay som av någon outgrundliganledninginteslagitsärskilt stort iSverige
När vi var hemma hos mor ochfirade henne på mors dag bjöd hon på den här goda fläskfilérätten. Receptet var nedskrivet av mig nån gång för länge sedan när jag fortfarande bodde hemma och jag kan inte komma ihåg var jag fick det från
Istället har jag laddat frysen med diverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske intealltid är sugen på att ställa sigvidspisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra på fläskfilé som fläskytterfilé
Diskussionerna handlade om att fläskfiléinteriktigt faller på läppen då denna del oftast är ganska torr ochinte smakar så mycket och hur man skulle göra för att denna omtalade grisdel skulle kunna tillagas på ett bättre sätt
Fylld fläskfilé som tillagasi ugnen och en god krämigpotatisgratängtill det. För min del har det varit en mycket bra helg med massa god mat och julklappar ♥ dock kändes den lite för kort
Så - sistablogginläggeti MAX blog award och det firas med en helyllesvensk middagi form av helstekt fläskfilé, potatisgratäng (bakad imikron) och en pepparsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.