1 florsockerSå
här gör du 50 minuter Sätt ugnen på 180 grader. Sätt pappersmuffinsformar i en muffinsplåt. Har du inte någon muffinsplåt kan du använda muffinsformar gjorda av lite grövre papper för mer stadga. Vispa ihop smör, Philadelphiaost och strösocker. Vispa i ett ägg i taget. Blanda de torra ingredienserna och vispa ner i smeten. Fyll upp smeten i en spritspåse. Vispa ihop Philadelphiaost, florsocker, vispgrädde och vaniljsocker till fyllningen, fyll en spritspåse med smeten. Spritsa i muffinssmeten i muffinsformarna (spara hälften av smeten). Spritsa i lite fyllning i varje form (spar cirka ⅓ av fyllning till att toppa muffinsen med). Lägg en sked jordgubbssylt i varje form och spritsa på resten av muffinssmeten i formarna så att det täcker fyllningen. Grädda mitt i ugnen i cirka 18-20 minuter, tills muffinsen är gyllenbruna. Låt muffinsen vila i formarna 5-10 minuter, lyft upp dem och låt de svalna helt på ett galler. Pudra florsocker över. Spritsa på resten av fyllningen och lägg på jordgubbshalvorna. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 447
Alltså herregud vilka goda muffins. Rör snabbt samman till en smet och fördela den i muffinsformarna. Avnjut muffinsen som de är eller dekorera dem som cup cakes
1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg bakplåtspapper på en plåt. 2. Blanda första delen av strösocker, med de rivna hasselnötterna och majsstärkelsen i en bunke
Den här veckan var min sista arbetsvecka på kyrkogården för den här säsongen. Det känns vemodigt att ta vinteruppehåll, för jag kommer att sakna mina härliga arbetskamrater, men samtidigt ska det bli ganska skönt att ha lite ledigt nu efter att ha jobbat, i stort sett nonstop, ända sedan april
Wienerstänger är den klassiska småkakan med hallonsylt och glasyr som alltid går hem till fikat. Fördelen med wienerstänger är de är så himla lätta att baka men att de ändå smakar så himla mycket
Fick en ide på vad man kunde ha för fyllning i muffins och var ju bara tvungen att testa. Det blev riktigt bra med en gömma av len vaniljkräm, söta hallon och syrlig rabarber i mitten av muffinsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.