Med den minsta rundtyllen man har i lådan kan man lätt göra eget strössel, gör en vanlig kristyrsmet fast uteslut ättikan, smaksätt med någon trevlig essens och färga lite med den färg man vill
den här såsenMickan på Njutmaten1 del pecannötter1 del mandlar1 del kokosflingor eller flagor1 del solrosfrön1 del pumpakärnor½ del svarta vallmofrön 1 del pecannötter
Blanda i strössel i degen. 2 msk färgglatt strössel. 2 msk färgglatt strössel. Den här månaden skulle det bakas någonting knaprigt till Söta sakers bakutmaning och här är mitt bidrag, knapriga mördegskakor med smak av kardemumma
Det är inte svårt att baka dumlemuffins på något vis, vanlig enkel muffinssmet och så trycker man ner en dumle i varje muffins och toppar med det som kallas för strössel
Redan oktober gott folk. Hösten är här. Ruggiga höstdagar behöver varma soppor, och känner jag mina höstar rätt så kommer det att bli många värmande soppor framöver
Bre glasyren över den avsvalnade kakan och strö över strössel. Då var det söndag igen, men i morgon är jag ledig så det känns inte riktigt som söndag idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.