Dom blev faktiskt helt okej, nästan bättre än vanliga till och med. Tänkte dela med mig om hur jag gjorde dom ifall någon känner sig sugen på att testa
Läser det gör jag en hel del på semester och nu senast så har jag läst boken som ni ser på bilden Det fördolda heter den med Hjort och Rosendfeldt och den va inte så tokig
Posts related to Indisk matlagning av Anne Wilson - Indisk kokbok på svenskaIndisk vegetarisk mat - Indisk kokbok av Sumana RayIndisk kokbok av Jack Santa Maria - Bästa indiska kokboken
Jag lägger det marinerade köttet i påsar och därefter in i frysen. - Detta kan jag i framtida matlagning använda till antingen en gryta eller måhända en wok
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.