Stora, fina, sura äpplen
Pain de Martin
Pain de Martin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g vetesurdegsgrund
  • 350 g vatten
  • 100 g rågmjöl
  • 200 g vetemjöl special
  • 400 g skalat
  • och skivat äpple
  • 50 g mörkt muskovadosocker
  • 200 g vatten
  • 50 gram socker hade jag till mina 400 gram äpple. Kanske skulle jag tagit 25 gram till, några av äpplena var rejält sura och det färdiga brödet var kanske en aning äppelsyrligt. Har man å andra sida mycket söta äpplen kan man nog dra ner lite på sockret.
  • 650 g vetemjöl special
  • 20 g salt
  • 250 grader Efter
  • 15 minuter öppnar du luckan för att vädra ut ångan och sänker sedan temperaturen till
  • 200 grader Ytterligare
  • 15 minuter senare bör de vara klara

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.