Arbeta ihop till en deg och dela den i två lika stora delar. Gör likadant med resterande längder. Rör rumsvarmt smör och socker poröst och tillsätt ett ägg i taget
Häll smeten i bakpappersklädd långpanna och jämna till med en slickepott. Receptet är lite krångligare än vanligt (smeten blandas nämligen i tre steg) men i belöning så får man stora, fina och fluffiga chokladrutor
Ikväll bakade jag frallor med manitoba cream-mjölet. Ni vet mjölet med extra jäskraft. Ofta tenderar dom att bli lite kompakta och â€tunga†men nu blev jag faktiskt riktigt nöjd med konsistensen och vi har precis provsmakat varsin… Ostfralla & ett stort glas mjölk, sen sover man gott
Det blev en riktigt mysig lördag som startade med en springrunda och lite frukost. Sen en snabbdate med mamma och pappa och efter det lunchbesök av vänner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.