Har bakat lite glutenfritt så att det finns fika när vi får finbesök av Gustav och Ida. 3 dl glutenfri mjölmix. Fyll stora formar till 2/3. 3 dl glutenfri mjölmix
Som äggersättning använde jag kikärtsspad, jag har använt tapioca som stärkelse och durramjöl – ett naturligt glutenfritt mjöl med fullkorn, smak och näring
Men det går oftast inte att känna någon stor skillnad. Fick en förfrågan om ett glutenfritttårtbottenrecept, så jag har plockat fram det som jag har använt några gånger och botten blir verkligen hög, fin och luftig
Naturligtvis kan man använda annan typ av glutenfritt, grövre mjöl om man vill, men jag tycker att det just till en lite lyxigare helgfrukost är gott med "vitt" mjöl som ger den här luftiga och lätta konsistensen
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla. Glutenfritt knäckebröd med frön och majsmjöl 1 plåt. Bröd, Frön, Glutenfritt, Hårt Bröd, Knäckebröd, Majsmjöl 2 dl majsmjöl
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Smöra en rund springform, ca 23 cm i diameter. 2-3 äpplen Smöra en rund springform, ca 23 cm i diameter
Formen jag använde var 18 cm med löstagbar kant. Botten. Lägg alla ingredienser till botten i en mixer och pulsmixa tills smeten är nästan jämn och håller samman
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.