Blanda äggvita och florsocker,dela upp i små portioner och färga med olika karamellfärger. Täck kakan med den färgade kristyren och dekorera med strössel och/eller silverkulor
Bred ut smeten i en långpanna täckt med bakplåtspapper. ODENSE Figurmarcipan röd. Vänd kakan och lägg den på ett nytt bakplåtspapper som är täckt med ett tunt lager socker
Lägg nougaten mitt på mandelmassan, hela vägen kloss och kloss med varandra. 500 g ODENSE Marcipan. Den ska inte ha en temperatur över 32°C utan kännas lite kall och vara lätt att arbeta med
Vispa äggulorna luftiga med vattnet och tillsätt sedan resten av sockret. Dekorera sidorna med rostade hasselnötsflagor och toppa tårtan med små chokladägg innan servering
Jag toppade med chokoladespåner från Odense Marcipan som fanns med i Buzzadorpaketet. Den här efterrätten tar bara några minuter att förbereda och sedan får den stå i kylen och stelna några timmar
Spritsa ut gröna granar med en stjärnformad tyll och vita snögubbar med en rund tyll. Fäst strössel på marängerna med hjälp av små klickar smält, vit choklad
Riv mandelmassan grovt och blanda med smöret. Kavla ut nougat med lite mjöl på kaveln, ca 3 mm tjockt. Fyll på med mazarinmassa till ungefär 2 mm under kanten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.