Skölj hastigt av de färska fiskfiléerna, torka sedan försiktigt av dem med hushållspapper. Gör lite fastare potatismos genom att använda mindre mängd mjölk
Jag är dock intelika förtjust i det, dels är det lite mer bestyr än att ugnsbaka den och dessutom drar paneringen åt sig ganska mycket fett, så därför blev gårdagens middag en gratängmed rödspätta och räkor
Fyll dem medvitlöksost eller annan dessertost. Om niinte vet vad ni ska äta till helgen så kan jag rekommendera denna smarriga rätt som jag hittade på nätet för länge sedan
Ha ner i en form. 5 portioner9pp/portion500gfläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilénibitar Stek tillfin färg,Skär bacon imindrebitar och stek på hög värme fort. - Läs hela inlägget här 5 portioner. 500g fläskfile. 150g mager riven ost. 5dl milda mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.