Servera med osaltat Basmatiris. Stirfry. Stirfry. Hetta upp en wok eller stekpanna med jordnötsolja och sesamolja på hög värme till det nästan börjar ryka, lägg i köttet och fräs hastigt 1 minut, lägg det stekta köttet i en skål och ställ åt sidan
Stirfry kyckling. Perfekt att ha hemma på lut i frysen för en stressig dag alltså. Jag fick även med ett par receptbroschyrer vars recept fick det att vattnas i mungipan
Den fungerar utmärkt som ensamrätt, då med naanbröd och den är väldigt god som sidorätt. Hetta upp en stekpanna och tillsätt generöst med smör eller olja
Den fungerar utmärkt som ensamrätt, då med naanbröd och den är väldigt god som sidorätt. Hetta upp en stekpanna och tillsätt generöst med smör eller olja
ex med lite (eller mycket) ingefära, olika mortlade kryddor, inlagd koriander, jordnötssmör, cashewnötter, sichuanpeppar och sesamolja (för lite mer kinesisk touch) och så vidare
Heat the oil in a large skillet over medium heat. Make the sauce by stirring together the tamari, rice vinegar, lime juice, honey, ginger, garlic, and sesame oil
Servera med Basmatisris. Broccoli stirfry. Broccoli stirfry. 1st stor brocolibukett delad i mindre bitar. Hetta upp en wok eller stekpanna med jordnötsolja och sesamolja på hög värme till det nästan börjar ryka, lägg i köttet och fräs hastigt 1 minut, lägg det stekta köttet i en skål och ställ åt sidan. 1st stor brocolibukett delad i mindre bitar
Heat the oil in a large nonstick skillet over medium heat. When the oil is shiny, add the tofu and about ¼ cup of the stirfry sauce (watch out because the sauce and oil will spatter a tiny bit - have a cover ready or just skip the sauce at this point)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.