Till lunch i dag lagade jag en enkel räkpaj från ett recept ur boken 6 kilo på 6 veckor av Ulrika Davidsson och Ola Lauritzson. Sätt ugnen på 200 grader
Hur ljuvligt är det inte att kunna få njuta av sin frukost, och dessutom i sängen. Bästa med helger, förutom att man inte behöver planera tiden, är definitivt frukosten - äntligen finns det tid att laga till något annat än yoghurt & ägg eller chiapudding som är min standardfrukost på veckorna
Lyft ur köttet så snart det fått färg och lägg på en tallrik så länge. Servera med ris eller bulgur. Bryn den sedan på båda sidor i smöret i en stekpanna
När jag hälsocoachar personer som av olika anledningar inte är riktigt nöjda med sin hälsa, det kan handla om att de är trötta, har dåligt med energi, svårt att gå ner i vikt eller ofta blir sjuka, så tittar vi alltid påhur sömnrutinerna ser ut
Lägg i köttet när kokspadet har kokat upp, lägg på locket. Låt köttet sjuda på svag värme i 45 minuter. Vänd köttet och sjud det ytterligare ca 45 minuter tills innertemperaturen är 75º
Naturligtvis går det bra att använda femminuterssill för receptet om man så vill. Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.