Stekta laxfjärilar med råris och lime- och ingefärsyoghurt
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Lax 600 gram laxfilé(er) , i portionsbitar, fjärilade 1 klyfta(or) vitlök , riven 1 msk färsk ingefära , riven 1 st röd chili , med eller utan kärnor, tunt skivad 2 stjälk(ar) citrongräs , finrivna 2 msk fisksås 1 msk rosépeppar , krossad 1 msk rapsolja Råris 4 port råris 0 svarta sesamfrön , rostade Lime- och ingefärsyoghurt 2 dl grekisk yoghurt , el. turkisk yoghurt 1 msk ingefära , riven 1 st lime , finrivet skal Garnering 2 st lime Köp receptet Näringsvärde Kolhydrater: 30 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.