Koka bulgur med buljong enligt anvisningar på förpackningen. Strimla de soltorkadetomaterna. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Koka bulgur med buljong enligt anvisningar på förpackningen. Strimla de soltorkadetomaterna. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Strimla tomaterna. Varva potatis, tomater, örtkryddor, salt och peppar i formen. 1soltorkade, marinerade tomater, ca 60 g. 18 bitar Ingredienser 1 kg mjölig potatis 1 dl soltorkade, marinerade tomater, ca 60 g 1 pkt djupfrysta provensalska örtkryddor, ca 35 g 1,5 tsk salt 1 krm svartpeppar 3 ägg 2,5 dl mellangrädde Tillbehör , kallskuret, stekt kött eller kycklingPotatiskaka – gör så här. Klipp en rundel smörpapper och lägg i botten på en rund form med löstagbar kant (24 cm i diameter)
Fortsätt sedan med röd pesto, mozzarella och avsluta med strimlade soltorkadetomater. Toppa sedan med tunna tomatskivor, basilikablad och den varma zucchiniröran
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.