Lägg skockorna i en ugnsfast form och blanda med olja och salt. olja med neutral smak. Låt smöret koka tills det börjar bli lätt bryntoch doftar nötigt
Börja med att skala och dela ananasen. En perfekt kombo med det varma som möter det kalla, mums. När ananasen är klar, portionera upp i skålar och lägg på en eller två kulor vaniljglass
Servera den nystekta abborren med nykokt färskpotatis, betorna och hollandaisesåsen. Stekt abborre med betor, brynt smörhollandaise och pepparrotEn rätt med klassiska smaker till fisk
Stekt abborre med timjanbetor ochbrynt smör Gör så här. Koka rödbetorna i en kastrull och de andra betorna i en annan kastrull i lättsaltat vatten tills de är mjuka
Stekt abborre med timjanbetor ochbrynt smör Gör så här. Koka rödbetorna i en kastrull och de andra betorna i en annan kastrull i lättsaltat vatten tills de är mjuka
Tillsätt den till det smälta smöret och låt stå och puttra på medelvärme tills smöret och pepparroten fått en fin ljusbrun färg, rör då och då och passa noga så att det inte bränns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.