Spättan vändes i mjöl och stektes i rikligt med smör, äkta svenskt smör. Vi, som i jag och Lars då. Och har man en god sås, så är det gott med lite kokt potatis också
De fick stå på medeltemperatur ett tag och vändes då och då så att de rostades jämnt på båda sidor. Potatisen skulle skivas i centimetertjocka skivor och brynas tillsammans med Dijonsenap ochhonung samt lite salt
Servera falukorven med blomkålscrèmen, äpplenaoch potatisen. Mixa den slät och smaka av med salt. Bryn potatisarna i olja till fin färg i en stekpanna på medeltemperatur
Skölj och skär äpplena i klyftor och ringla över lite olja och en nypa salt. Servera fläskkotletterna i skysåsen medrostad potatis och äpple samt grönsaksstavar
Skär äpplet ostenoch nötterna i grova bitar och blanda det med fänkålen tillsammans med myntan. Bland om och häll sedan allt i formen och täck med plast folie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.