Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den iugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
stuvad vitkål är sååå gott. Verkligen ett gott alt till pasta, potatis eller ris. Fräs strimladvitkål och tärnad lök i en kastrull, slå på kycklingfond och lite grädde
God festmåltid med fläskfilégryta och stekt kryddat vitkål. Jag glömde ju ge er receptet på den goda vitkålen som vi åt i lördags till den mumsigafläskfilégrytan
VidAIP, uteslut chili. Husgeråd Kniv Stekpanna SkalknivVitlökspress. IngredienserStektvitkål Receptet är för 2 portioner 0,5 st stort vitkålshuvud 1 st vitlöksklyfta 0,5 st röd chili Efter tycke & smak persilja Efter tycke & smak havssalt/himalayasaltAnimaliskt fett, ghee eller kokosolja att steka i
Det här är bland det godaste jag ätit på länge. Jag undrar om inspirationen kom från Kardemummagumman. Jag har för mig att hon åt något liknande för ett tag sedan
Vissteinteriktigt hur jag skulle tillagafiskfilén när jag kom hem så jag tog och bläddrade litei den klassiskaRutiga kokboken och bestämde mig för att laga stektfiskfiléiugn
Blanda till en slät smet. 1 Sätt ungen på 250 grader 2 Blanda ströbröd, ägg, grädde, mjölk, oxfond och kryddor i en bunke 3 Lägg i färsen och löken. 4 Provstek en litenbit färs för att smaka av kryddningen. 5 Rulla till köttbullar och placera på en plåt med bakplåtspapper. 6 Grädda iugnen på cirka 250 grader tills köttbullarna fått en fin gyllenbrun färg. Det tar cirka 8-10 minuter
Sätt in fatet imitten av ugnen och ös med jämna mellanrum. Rensa och skölj fisken. Panera med ströbröd och lägg den på magen på ett smort ugnssäker fat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.