Stekt torskygg med citron-, chili- och ingefärasås och rostadpotatis
Min Lilla Kokvrå
Min Lilla Kokvrå
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Stekt torskrygg
  • 4 portioner
  • 600 g torskrygg
  • 2 msk smör
  • 2 msk rapsolja
  • 1 msk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 125 grader
  • 3-4 portioner
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk sweet chili
  • 0,5 pressad citron
  • 2 tsk torkad ingefära
  • 0,25 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 kg delikatesspotatis
  • 2 klyftor vitlök
  • 2 msk olivolja
  • Salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.