Stekt torskrygg med rostad blomkålscrème & smörsås
Sundqvist
Sundqvist
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Torskrygg (4 portioner)
  • 700 g torskrygg
  • 2 msk matolja
  • 20 g smör
  • Blomkålscrème
  • 2 st blomkålshuvuden
  • 2 dl mjölk
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl matolja
  • 200 g smör
  • Salt
  • Picklad lök
  • 2 st silverlökar
  • ½ dl ättika
  • 1 dl socker
  • 1 dl vatten
  • Smörsås
  • 2 st schalottenlökar
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 dl champangevinäger
  • 2 dl vitt vin
  • 1 tsk dijonsenap
  • 300 g smör, osaltat
  • Salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.