Stekt torskfilé med stuvad spenat
Zeinas Kitchen
Zeinas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 portioner
  • 5 st Torskfilé
  • Santa Maria Seafood kryddmix (innehåller saffran, chili, fänkål, dill, lime, peppar)
  • 3 msk finhackad gräslök
  • 1 pressad lime
  • 1 msk örtsalt/salt
  • 5 msk vatten
  • 3 msk smör
  • 2 msk olja
  • Värm ugnen till 200°
  • 500 g hackad spenat, tinad (halvtinad går också bra)
  • 25 g smör
  • 1½ msk vetemjöl
  • 3 dl mjölk
  • 1 tsk salt,
  • 0,5 socker Svartpeppar och lite muskotnöt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.