Lägg upp den krämigaspetskålen på tallrikar och toppa med den stektatorskfilén. Lägg över fisken på ett fat och täck med folie för att hålla fisken varm
Dela lite försiktigt och checka så det precis har blivit färdigstekt, och inte en minut längre. Hur gott och enkelt som helst, bara man har ett djupfryst torsk hemma, färsk fungerar förstås också men då måste man ju åka och handla, så att ha torsk i frysen är ett bra att ha
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Denna risotto med pilgrimsmusslor, bryntsmöroch saffransskum blev riktigt, riktigt god. Smält smöroch olja i en stor kastrull på medelvärmeoch lägg i soffritto
Inlägget Stekttorskmed sallad på primörer och skirat smör dök först upp på Clean Eating by Annika. Men i veckan som gick lagade jag en torsk-rätt som blev jättegod – torskmed en ljummen sallad och skirat smör
Om du har torskryggmed skinn lägger du ner torskenmed skinnsidan ner och öser sedan ovansidan medsmör tills torsken är klar - den ska ha en liten kärna i mitten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.