4 50 g smör eller margarin 1/2 dl dill (hackad) salt och svartpeppar ca 24 strömmingsfiléer 1 dl rågmjöl 3/4 gurka msk riven pepparrot Till servering potatis puré Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i ochmed att jag slitigt ganska hårtpå kroppen under så pass lång tid på diet
Men vi känner att vi närmar oss ett beslut i denna svåra fråga och inte hämtar vi hem vårt beslut från Tomelilla i alla fall, så mycket vet vi med bestämdhet
De blir jättesaftiga och passar att servera på skivor av stekt aubergine. Fast handla mat måste jag göra förstås, ikväll ska det bjudas på middag igen och jag funderar som bäst på vad jag ska laga till, så här lite innan frukost med kurrande mage
Lägg upp fisken och glasera den med örtoljan lägg en klick pepparrots-ostovanpå. Salta och peppra fisken och stek den i smör, cirka fem minuter på varje sida
Årstiden hör också till och jag vill kunna fotografera maträtterna i dagsljus och då är vintertiden inte en bra årstid, men även här finns det bilder i min bildbank på lager för att publiceras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.