Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Blanda vitlökmed olja och ringla över grönsakerna. Strö över timjan och krydda med salt och peppar. Strö på rikligt med riven parmesanostoch grädda i ugn på 220 grader ca 25 minuter tills den fått fin färg. 1 vitlöksklyfta, finriven eller pressad
Medstekt Karl Johansvamp, färsk parmesan, vitt vin, vitlök, grönsaksfond och hemligheten att röra ofta ochmed mycket kärlek ( och en tjockbottnad kastrull) kan den inte bli annat än gudomligt god
Jag serverade det tillsammmans med mina hemmagjorda hamburgare och en vitlöksoch persiljesås. Lägg upp dem på en plåt med bakplåtspapper, lägg dem med skalsidan nedåt och strö över riven parmesanost
Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Lägg över kasslern i formen med potatisen och löken. Servera med en god sallad. Blanda sedan grädde, creme fraich och sambal i en skål, pressa i vitlöken
Precis innan servering strimla baby spenatenoch strö över grytan och låt den sloka ner i grytan. Lägg över svampen i stekpannan med kycklingen och häll ner resten av osten och matlagningsgrädden
Servera med bröd och/eller sallad. För en gång skulle blev de perfekt tillagade, varken sega, hårda eller torra (jo jag har lyckats med det mesta i räkväg)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.