Det är verkligen en middagsfavorit, både till vardag och fest.
Jag har
till och med haft fisktema en hel vecka här på bloggen då jag gick igenom fördelarna med att äta fisk och olika tillagningssätt, som panering, i ugn, i stekpanna och i gryta. Och så kan man ju göra goda biffar på fiskfärs...
Möjligheterna att variera fisken till middag är oändliga. Den temaveckans inlägg finns samlade här, om man söker tips och inspiration för att börja laga mer fisk till middag.
Till middag idag stekte jag spätta. Och till den kokade jag potatis och rörde ihop en kall sås på majonnäs och creme fraiche som jag smaksatte med curry och vände ner räkor i.
Vikspättan dubbel, salta och peppra och stek i smör. Skala ochfinhacka rödlöken ochriv pepparroten. Till förrätt åt vi nått väldigt gott men det kan jag inteskriva om nu då det var en provlagninginför vår nästa kockduell
Lägg ichili, räkorna, räkbullarna och stek dem ett par minuter. Lägg i gullöken, morötter och rör om. Krydda med buljongpulver, vattnet, sojasåsen och sockret
Lägg ichili, räkorna, räkbullarna och stek dem ett par minuter. Lägg i gullöken, morötter och rör om. Krydda med buljongpulver, vattnet, sojasåsen och sockret
Ta bort från plattan ochtillsätt ev räkor om du vill att det ska blilite mer lyxigtochmatigt. Stek lök i rapsolja på hög medelvärme till den är mjuk och gyllene
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.