Servera med potatis. Vänd sill som man köper i saltlag i mjöl och stek den klar. Stek en hackad lök, häll på grädde, lite salt och vitpeppar och låt koka ihop
Stekt Rimmat Sidfläsk. Löksås. Kokt Potatis. Pudra mjölet över - rör ihop - höj värmen lite. Löksås. 225 gr i ugn 12-14 min beroende hur du vill ha dom. 2,5-3 dl Mjölk (beroende på hur tjock du vill ha den). Stek löken långsamt på låg värme ca 15-20 min (karamellisera). Låt sjuda i 5 min - Smaka av med baskrydda. 12-14 min. 2,5-3 dl Mjölk
Jag lovade ett vanligt recept efter mina konstiga experiment med flerdagarskakorna Caneléer och här kommer receptet på min favoriträtt när jag var liten
Servera med en tomatsallad och kokt potatis. När jag tänker på husman så är det påfallande recept som är ganska enkla att göra, men som kräver sin tid att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.