Med enkla medel blir det en mycket god och lite ”lyxig” känsla en vanlig lördagseftermiddag. Den kalla romsåsens styrka kan anpassas om man tycker att den är för kraftigt
4 900 g fast potatis Romsås 1 rödlök 2 dl smetana 75 g röd caviar salt och peppar Grönsaker 1 morot 1/2 gurka 1 citron 600 g torskfilé 2 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
För att ge kalaset en prick över i’et så knaperstektes galet fint rökt sidfläsk som skurits i mindre bitar och som tillsammans med hackat äpple skulle få utgöra toppen på hela tallriksmodellen
Helbakad sejrygg600 g hel sejryggsfilé, gärna med skinnet kvar olivolja salt peppar. Helbakad sejrygg600 g hel sejryggsfilé, gärna med skinnet kvar olivolja salt peppar
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
På Bondens marknad köpte jag en bit fin, närproducerad högrev från Lövsta kött, och den förvandlades till den mest ljuvliga stek, som långsamt fick puttra tillsammans med lök, rotfrukter, och dadlar i rödvin, fond och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.