Blanda i riset och tillsätt resterande grönsaker. Rör hela tiden så att inte riset bränns. 3 dl kokt ris. 3 dl kokt ris 16 jätteräkor 1 gul paprika 1 röd paprika 8 vårlökar 1 knippe koriander 0,5 chilifrukt 1 schalottenlök 2 vitlöksklyftor salt peppar olivolja
Smaka av med salt och peppar. 2 Tillsätt riset och stek tills det är varmt, vänd ner persilja. Till servering 1 Stek äggen i olja, med löd gula eller vändstekt. 6 dl kokt basmatiris
Tillsätt paprika och avrunna nudlar, stek dem med grönsakerna och tillsätt sist tofu. Peppra enligt smak Skär tofun i mellanstora kuber och stek dem i marinadblandningen
Vänd ner det kokta riset. Vänd ner dem i pannan med räkor och grönsaker, rör ut intensivt. Allt ska se ut som en lite trådigare, torrare äggröra med fyllning
4 1 röd paprika 2 gula lökar ca 500 g kycklingbröstfilé 2 msk olja för stekning 4 msk sojasås 2 msk fisksås 300 g böngroddar 2 påsar färdigkokt ris à 250 g (gärna Express långkorning ris) Till servering 30 g sesamfrön Lägg till i inköpslistan
Detta är mitt recept men även jag ändrar rätten efter vad som finns i kylen. Servera ägget på det stektarisetmed en klyfta lime, koriander och prik nam pla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.