Bryn krossad vitlök i oljanLägg i den gula hackade löken och kycklingen och rör omLägg i det kokta risetoch stek under omrörning Lägg i fisksåsen och vitpeppar och rör omPutta allt åt sidan ochlägg i äggenRör om tills äggen börjar bli klara och blanda alltLägg upp på en tallrik och strö över korianderServeramed lime och gurka Bättre än nässpray
Servera ägget på det stektarisetmed en klyfta lime, korianderoch prik nam pla. Rör runt äggen några sekunder (lite som äggröra) blanda sedan in risetmedäggen
a pris. Toppa med hackat ägg, handskalade räkor, riven pepparrot och dill. Vi valde båda stekt torsk med skirat smör, hackat ägg, riven pepparrot, handskalade räkor och kokt potatis
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Allt ska se ut som en lite trådigare, torrare äggröramed fyllning. Vispa samman äggen lätt. Vänd ner dem i pannan med räkor och grönsaker, rör ut intensivt
Blomkålsris. Vispa ihop äggsmetoch grädda en tunn omelett, dra av från värmen ochlägg lock på stekpannan så smeten stelnar på ovansidan, låt sen svalna helt
Hacka koriandernoch chilin och blanda ned i räkorna, om du vill ha dem heta så låt väggarnaoch kärnorna i chilin sitta kvar när du hackar den, vill du ha den lite mildare så skär du bort dem innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.