Stekt ris med kyckling och friterat ägg (khao pad gai)
Cook Next
Cook Next
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 10 minuter
  • 10 minuter Ingredienser
  • 1 liter kokt kallt ris
  • 400 g kyckling, skuren i små bitar
  • 200 g broccoli, små buketter
  • 2 morot, skuren i tunna och korta stavar eller tunna skivor
  • 1 stor lök, skivad
  • 4 vitlök, finhackad
  • 2 msk ostronsås
  • 2 msk fisksås
  • 1 msk ljus sojasås
  • 4 ägg, till riset
  • 4 ägg, till fritering
  • 1 kruka koriander
  • peppar
  • 6 msk fisksås
  • 1 lime 2-5 små chili, hackade

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.