Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Rökt makrill Kokt ägg Gurka Tomat Oliver Rödbetsgroddar En bit. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Här är recept på Köttfärslimpa fylld med stekta champinjoner, röd chili och fetaost. 1 msk hackad röd chili (fryst från Findus). Tillaga köttfärslimpan i ugnen, 200 grader, ca 35-40 minuter eller tills köttfärsen är genomstekt. 1 msk hackad röd chili (fryst från Findus)
Woka under tiden vitkål och rödlök i olja. Stek eller grilla chorizon. Salta och peppra lätt. Servera sedan med en god örtmajonnäs och lite fina sallatsblad
När kycklingen börjar bli genomstekt, tillsätt currypastan och låt den fräsa med i nån minut. Är två burkar, den ena med röd curry pasta och den andra med grön curry pasta
1. Ta ut och tina laxen. 2. Potatis. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. 3. Citrongräddsås. Koka upp grädde, fiskfond och timjan i en liten kastrull och låt det sjuda ca 5 min
Många av ER efterfrågar tips på det enkla i vardagen. T ex hur man gör riktigt goda stuvade makaroner eller hur man får saftiga kycklingfiléer utan att dom blir torra och tråkiga
Av det blev det ett litet tilltugg till maten nämligen stektatortillabröd. Ikväll hittade jag fem stycken Tortillabröd i frysen så de åkte fram och delar man bara på dem så tinar de på bara några minuter
Eftersom det stekta ankbrösten med korintsås, som jag bloggade om i lucka 8, blev en höjdare kände jag mig sugen på att tillaga anka igen. Stekt ankbröst med apelsinsås, ca 5 personerca 700 g ankbröst (2 st)Apelsinsåsen
Först ut blev stekt tonfisk med en återkommande favorit, gräslökssås. Till tonfisken hetta jag bara upp en torr stekpanna, penslade fisken med olja och stekte i hög temperatur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.