Stekt, panerad rödspätta med rotsakspytt
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g rödspättafiléer
  • salt och malen vitpeppar
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 2 dl ströbröd
  • smör till stekning
  • 4 citronskivor
  • 4 dillvippor
  • 1 morot
  • 0,5 röd paprika
  • 0,25 purjolök
  • 0,33 zucchini
  • 6 potatisar
  • olja att steka i
  • 600 g rödspättafiléer salt och malen vitpeppar 1 dl vetemjöl 2 ägg 2 dl ströbröd smör till stekning
  • Till servering:4 citronskivor 4 dillvippor
  • Rotsakspytt:1 morot 0,5 röd paprika 0,25 purjolök 0,33 zucchini 6 potatisar salt och malen vitpeppar olja att steka i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.