Stekt panerad makrill med puré
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rårörda lingon250 g frysta lingon (eller tinade) 1,5 dl strösocker
  • 1 Potatis- och palsternackspuré700 g mjölig potatis (7 medelstora) 300 g palsternacka (3 medelstora) 0,5 dl salt 50 g smör ca 1,5 dl mjölk 1 tsk vitpeppar
  • 1 Stekt makrill1 msk salt 4 makrillfiléer, urbenade (stora) 1 dl vetemjöl 2 ägg 3 dl pankoströbröd 3 tsk smör (och/eller rapsolja)
  • 1 Stuvad spenat450 g spenat, hackad (upptinad i kyl under natten) 75 g smör 2 msk vetemjöl 4 dl mjölk 1 tsk vitpeppar 1 tsk salt
  • 1 Servering1 knippe persilja 1 citron

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.