Givetvisfinns det flera olikatillagningssätt, men här kommer en liten grund för hur man på bästa sätt steker filéniskivor - det går snabbt och det är ofantligt gott
Salta och peppra oxfilén. Bryn den runtom i het stekpanna ilite smör. Lägg oxfilén en bitin på smördegen, strö ut vitlök, timjan och ost alldeles intill köttet
Ta ut och tina laxen. Potatis. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. Citrongräddsås. Smaka av med lite salt och peppar och rivicitronskal och smaka av med citronsaft
Många av ER efterfrågar tips på det enkla i vardagen. T ex hur man gör riktigt goda stuvade makaroner eller hur man får saftigakycklingfiléer utan att dom blir torra och tråkiga
Ananasskivor, färska eller osötade på burk. Oxfiléi ugn eller som vi säger Kajsas oxfilé är en "allt i ett" rätt där endast man behöver en grön sallad för att komplettera, och endast grönt i salladsskålen, för det finns så mycket rött, gult och orange i formen att om du blandar tomat och röd paprikai salladen så försvinner den på tallriken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.