Stekt makrill med gräddkokt spenat och ägghalvor
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 st makrill , hela 1 st salt 0 odefinierad smör , till formen 2 st ägg 2 dl grädde 250 gram spenat 1 st muskot , riven 0 odefinierad svartpeppar Till servering 1 st citron(er) 1 st potatis(ar) , kokt, pressad 0 odefinierad ägg , halvor, kokta Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.