Stekt makrill med dillsås
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 stora eller 8 små makrillfiléer
  • 1 msk finskuren dill
  • 2 dl grädde
  • 2 dl finskuren dill
  • 1 påse á 70 g färsk, småbladig spenat
  • 800 g kokt färskpotatis
  • 4 msk olivolja
  • 4 msk citronsaft
  • Salt
  • Nymalen vitpeppar
  • 4 stora eller 8 små makrillfiléer 1 msk finskuren dill 2 dl grädde 2 dl finskuren dill 1 påse á 70 g färsk, småbladig spenat 800 g kokt färskpotatis 4 msk olivolja 4 msk citronsaft Salt Nymalen vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.