Ta upp den stektalöken och lägg i en skål. När du stekt levern och den vilar i pannan så kan du ta lite av skyn från pannan och hälla i skysåsen innan du servera den sedan
Skiva löken i en halv centimeter tjocka skivor och bryn lätt. Låt den koka in i löken. Brynt lök i äppelcidervinäger 1 port. 2 stora schalottenlökar. Stekt, salt sill 1 port. Brynt lök i äppelcidervinäger 1 port. 2 stora schalottenlökar. Stekt, salt sill 1 port
Skala och skiva rödlöken i inte alltför tunna ringar. Lägg upp filéerna och löken på tallrikar, häll generöst av det brynta smöret över, garnera med en dillvippa och servera med nykokt potatis
4 ca 800 g små potatisar 2 gula lökar 2 msk smör salt och peppar 100 g haricots verts (gröna bönor) 6 salladslökar 2 msk olivolja 1/2 dl grovhackad dill 8 urvattnade salta sillfiléer 1 1/2 dl grovt rågmjöl 2 msk smör 2 dl gräddfil Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.