Bryn kycklingfiléerna på hög värme och lägg dem på en ugnsfast form. Gott med varma grönsaker och nu i grilltider kan du grilla både kycklingen och kålen
4 Mos 900 g mjölig potatis 1/2 blomkål (ca 400 g) 1 dl mjölk 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1 citron Gurka 1/2 gurka 1/2 msk olivolja 2 msk senap (gärna skånsk) 1 msk vatten 1 tsk dragon Karré 4 skivor fläskkarré 1/2 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Stektekycklingfiléoch gjorde goda matiga mackor till kvällsmat. Skär kycklingfiléerna i skivor. Stek dem i smör i en stekpanna krydda med salt, grillkrydda och oregano
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimla kycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Kolla så att kycklingen är genomstekt - inget rosa alls - köttet ska vara vitt och saftigt. Lägg salviablad på ena sidan av kycklingfiléernaoch klicka ut blandningen med crème fraiche och ost på den andra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.