• Stek kycklingen bara precis så den får lite färg på vardera sida, i kokosolja. • Lägg först på tomatskivorna, sen mozzarella skivorna, valnötterna och basilikan
När det sen är dags för servering stek kycklingen med skinnsidan neråt så det blir knaprigt, vänd sen och stek på andra sidan så det får lite färg där med
Skiva mozzarellanoch fördela ovanpåkycklingen. Lägg på de soltorkade tomaternaoch oliverna. Ikväll när mannen kommer hem från jobbet så går han på långsemester medans jag ska ladda för jobb nästa vecka
Krydda kycklingfiléernaoch lägg ett par basilikablad på dem. Vi håller på att renovera vår framsida så det har blivit en del snickra för maken och jag har precis målat lite
Dagens kyckling vart en lyckad kombination av några smaker som jag tycker om ihop , det är vitt vin med dragon och en skvätt dijon som bara ska anas i bakgrunden
Till Kycklingspetten behöver du. Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumi och lägger ovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
Skölj och skär tomaterna i bitar, riv mozzarellan i bitar och fördela över fisken. Koka riset i en kastrull med vatten och salt enligt anvisningarna på paketet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.