Stekt kalvnjure med aromatisk sås
kokschefen.se
kokschefen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g kalvnjure
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 1 msk smör till stekning 
  •   
  • Cognacsås
  • 2 msk smör
  • 2 msk finhackad gul lök
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 10 grovkrossade vitpepparkorn
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 msk vetemjöl (Idealmjöl)
  • 4 dl grönsaksbuljong på tärning
  • ½ dl + 2 msk god Cognac
  • 1½ msk kinesisk soja
  • 1 tsk citronsaft
  • Salt
  • 2 msk smör
  •   
  • Pommes duchesse
  • 10-12 potatisar
  • 2 msk smör
  • 2-3 äggulor
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 dl persilja
  • finhackad 

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.