En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås. Stekt panerad fisk. Det är ju så gott med den saftiga fisken i det frasiga spröda höljet
Och har man en god sås, så är det gott med lite kokt potatis också. Egentligen skulle jag kunna äta bara fisken, men en god sås är inte fel till det heller
till och med är godare än Otafukus, då man kan sätta sin egen prägel på den. Såser,. Ibland så har man inte en flaska Otafuku Yakisobasås hemma, när suget efter Yakisoba blir stort
Dela fisken och stek den på penet, med charlottenlök och dill i mycket smör. Hollandaise sås. Koka potatisen med dillkvistar, ½ citron och saften av den ½ citronen
Jag brukar steka den och krydda med lite salt och goda kryddor eller som i det här receptet först steka den och sedan ha på en het och söt sås som kokar ihop till en glaze som täcker ostbitarna
Häll i grädden rör om och låt såsen koka ihop och tjockna. Hacka lök och kryddor. Häll 1 dl olja i en rymlig panna och stek på löken en kort stund utan att den får färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.