Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
150 g halloumiost. Skala och strimla morötterna. Dela svampen i kvartar och skär paprikan i bitar. Fräs morötter och svamp i olja tills morötterna börjar mjukna
Stek halloumiskivorna i oljan i ganska het panna, ett par minuter på varje sida. Skär under tiden skalet av apelsinerna med vass kniv, även den vita hinnan
Stekthalloumi är också en dröm. Min sista lunch i Sverige bestod självfallet av halloumi - och min sista middag besod för övrigt av fil samt knäckebröd med ost = drömmen
Smaka av med salt och peppar. Smaka av med salt och peppar. Stekthalloumimed körsbärstomater och olivdressing16 körsbärstomater (gärna olika färger)2 krukor rucolasallad1 paket halloumiost (à 250 g)1 msk oljasaltnymalen svartpepparOlivdressing1/2 dl Tapenade (burk)1 tsk citronjuice2 msk olivolja1/2 dl vatten2 msk finhackad persiljasalt och pepparDetta är ett recept från Buffé nr 9 20031. Skär halloumin i ca 1/2 cm-tjocka skivor. Stek osten i ca 1 minut på varje sida i en het panna med olja. 1 paket halloumiost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.