Stekt Gravad Lax med Kall Dragon & Dillsås och Fräsch Citrus & Äppelsallad...
Linas mat - hemma och på resande fot...
Linas mat - hemma och på resande fot...
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st laxfiléer a
  • 2 knippe dill
  • salt
  • socker
  • vitpeppar
  • peppar
  • 2 dl Creme Fraiche
  • 1 dl Hellmann´s majonäs
  • 1-2 msk torkad dragon
  • 1/2 dl hackad dill
  • Sallad
  • 100 g Blandsallad
  • 1 röd lök
  • 1 äpple
  • 1-2 msk olivolja ( i mitt fall blev det Togora Olivolja som är min favorit)
  • 1 lime (skal och saft)
  • 1/2 citron (skal och saft)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.