Salta och vitpeppra laxbitarna på båda sidor och låt dra en stund. Lax är aldrig fel. Med enkla medel blir det en mycket god och lite ”lyxig” känsla en vanlig lördagseftermiddag
Häll av vattnet och spola sparrisen kall. Salta och peppra laxefiléernaoch stek dem på båda sidor hastigt i lite olja eller smör tills de har fått en fin gyllenbrun stekyta
Är du osäker på om fisken är genomstekt kan du baka dem en stund i ugnen efter att du stekt dem. Servera med ärtor eller riven morot, dillsåsoch potatismos
Tror egentligen inte på att fasta men eftersom både jag & min man inte får önskvärda resultat med viktminskningen just nu så tänkte vi ge kroppen en chock och det funkar
Såser & dressingar. Ett enkelt sätt att fredagsmysa är att ugnsbaka laxfiléeroch servera dem tillsamans med en gudomligt god kall sås som man bara rör ihop medanlaxen står i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.