Är du osäker på om fisken är genomstekt kan du baka dem en stund i ugnen efter att du stekt dem. Servera med ärtor eller riven morot, dillsås ochpotatismos
Med enkla medel blir det en mycket god och lite ”lyxig” känsla en vanlig lördagseftermiddag. Salta och vitpeppra laxbitarna på båda sidor och låt dra en stund
Smaken fungerar både till kalla röror och i varma såser. Stektgösmed god sås och ugnspotatis. Stek gösen i rikligt med smör med köttsidan ner i någon minut tills fisken har fått lite färg
Häll upp det knaperstekta baconet på hushållspapper. Tillsätt en matsked smör i stekpannan och stek gösen ett par minuter på varje sida, Salta och peppraServera gösenmed ostcreme och bacon, citronklyfta och nykokt potatis samt ett glas gott vitt vin
Gös600 g gös [4 filéer] 1 l vatten 100 g salt 1 msk olivolja 50 g smör peppar. Gös600 g gös [4 filéer] 1 l vatten 100 g salt 1 msk olivolja 50 g smör peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.