Lägg skockorna i en ugnsfast form och blanda med olja och salt. olja med neutral smak. Låt smöret koka tills det börjar bli lätt bryntoch doftar nötigt
6 bufféportioner 500 g brysselkål 2 gula lökar 2 msk smör 1 1/2 msk mörk sirap 2 tsk äppelcidervinäger 2 lagerblad 3 dl äppelmust salt och svartpeppar 1 kruka persilja Till servering ribbestek Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Stekt abborre med betor, brynt smörhollandaise och pepparrotEn rätt med klassiska smaker till fisk. Servera den nystekta abborren med nykokt färskpotatis, betorna och hollandaisesåsen
Tillsätt den till det smälta smöret och låt stå och puttra på medelvärme tills smöret och pepparroten fått en fin ljusbrun färg, rör då och då och passa noga så att det inte bränns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.