Servera medstektlök, lingonsylt och gräddsås. Råstekt mandelpotatis till och gräddsås som fått koka nästan en timme, den ska ni prova för den borde nästan ätas med sked
hetta upp en stekpannan på medelhög värme. klyfta äpplena ochlöken. salt och svartpeppar. tillsätt lite mer matfett i stekpannan och lägg i äppel- ochlökklyftorna
Skala och skiva löken. Häll mjölet och ströbrödet i två andra djupa tallrikar. Lyft försiktigt upp sillen på ett varmt uppläggningsfat och slå över grädden ochlöken
Bryn löken i rejält med smör. Skala och finhacka schalottenlök. schalottenlökar. Koka upp vatten till sockerärtorna och häll samtidigt upp en skål med iskallt vatten
hetta upp en stekpannan på medelhög värme. klyfta äpplena ochlöken. salt och svartpeppar. tillsätt lite mer matfett i stekpannan och lägg i äppel- ochlökklyftorna
4 ca 800 g små potatisar 2 gula lökar 2 msk smör salt och peppar 100 g haricots verts (gröna bönor) 6 salladslökar 2 msk olivolja 1/2 dl grovhackad dill 8 urvattnade salta sillfiléer 1 1/2 dl grovt rågmjöl 2 msk smör 2 dl gräddfil Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Finhacka kirskålen och blanda samman medgräslökenoch dillen. Några klyftade ochstekta champinjoner tillsammans med pariserpotatis passar mer än väl ihop med den här rätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.