Stekt fisk med skaldjurssås
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fiskfiléer
  • 1 tsk salt
  • 3 msk vetemjöl
  • 1 uppvispat ägg
  • 1 dl ströbröd
  • Arla® Smör-&rapsolja
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 dl stout, t ex Guinness
  • 2½ dl Kelda® mellangrädde
  • 2 tsk skaldjursfond
  • 2 msk hackad färsk timjan
  • ½ krm cayennepeppar
  • 100 g skalade räkor
  • 100 g musslor
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g fiskfiléer 1 tsk salt 3 msk vetemjöl 1 uppvispat ägg 1 dl ströbröd Arla® Smör-&rapsolja Sås: 2 vitlöksklyftor 2 msk vetemjöl 1 dl stout, t ex Guinness 2½ dl Kelda® mellangrädde 2 tsk skaldjursfond 2 msk hackad färsk timjan ½ krm cayennepeppar 100 g skalade räkor 100 g musslor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.